Специални предложения

- Индивидуална присъствена подготовка по математика и български език и литература на цена от 17 лв. за уч. ч. по 40 мин.!

- Индивидуално online изучаване на холандски език на цена от 20 лв. за уч. ч. от от 40 мин.! 

Галерия

Защо да изучаваме чужд език

Mнoгoeзичнитe xopa имaт възмoжнocт дa имaт пo-шиpoĸ coциaлeн ĸpъг ĸaĸтo в личния, тaĸa и в пpoфecиoнaлния живoт.

Bлaдeeнeтo нa чyжди eзици мoжe дa пoмoгнe зa знaчитeлнo нaпpeдвaнe в ĸapиepaтa, тъй ĸaтo щe ce oтĸpoитe ĸъм пo-дoбpe в cpaвнeниe c ĸoлeги, ĸoитo нe знaят eзици.

Xopaтa, ĸoитo гoвopят чyжди eзици, имaт дoбpa пaмeт, cпocoбни ca дa peшaвaт пpoблeмитe пo-дoбpe и дa имaт ĸpитичнo миcлeнe.

Eзиĸът e нaй-пpeĸият нaчин дa нayчитe пoвeчe зa дpyги ĸyлтypи.

Другите за нас

Мария И.: "Винаги точни и коректни, а и цените им са добри. Получаваш точно това, което плащаш!" 

Николай: "Харесвам индвидуалното отношение към всеки курсист!"

Танита Георгиева: "Най-доброто място да се изучаване на език. Проявяват лично отношение и разбиране към желанията и нуждите на всеки курсист. Много съм доволна!"

Петя Димитрова: "Това е мястото, ако човек иска да научи език. Спазва се индивидуалното темпо, получава се лично отношение. Преподавателите са на високо ниво и програмата винаги е гъвкаво организирана."

Петър: "Откакто уча математика в Galaxy получавам отлчини и много добри оценки на тестовете"

 

 

Какво предлагаме

 - Индивидуално online обучение по различни езици, съобразено с твоето време и това на преподавателите.  

 - Индивидуално присъствено обучение по английски език от сертифициран по TEFL преподавател, с международен опит от Малта и Полша. При предплащане на пакет от часове ще ти направим отстъпка! Предлагаме квалифицирано обучение в удобно за теб време!

 - Подготовка и регистрация за изпитите Cambridge, провеждани от British Council. Те включват First Certificate of English - FCE, Certificate of Advanced English - CAE и Certificate of Proficiency in English - CPE. Регистрацията е възможна чрез партньорската програма за институции Addvantage в офисите на езиков център "Galaxy".

 - Индивидуална подготовка по математика, български език, химия, физика и география, в удобно за теб време, включително в събота и в неделя.

 - Преводи от и на съответния език като акт за раждане, удостоверения, дипломи, както и всякакви други текстове със свободно съдържание по утвърдения ценоразпис. 

 - Съвместно с британския колеж за средно образование Darbi College ти предлагаме езиково обучение по интереси и езикови ваканции в чужбина. Разнообразните специализирани програми, подбрани според възрастта на всеки, освен езиковото обучение, включват и семинари по бизнес, маркетинг и лидерство, медицински и фармацевтични семинари, юридически семинари или семинари по изкуства. Класическите програми за езикова подготовка се провеждат през цялата година и са подходящи за кандидат-студенти, желаещи да се подготвят за сертификати IELTS, TOEFEL, SAT, TEST DaF и др. 

Обадете ни се

088 687 9639  089 783 4051  089 682 1010 

 

Как да ни намерите

© "Галакси хай левъл" ЕООД. All Rights Reserved. Email: info@galaxycenter.eu
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation