Кои сме ние

Езиков център "Galaxy" съществува от 1998 г. и има богат опит в специализирано изучаване на чужди езици и извършване на преводи. 
 
В началото беше застъпено обучението само по основните западни езици - английски, немски, френски, испански и италиански езици. С течение на времето развихме нашата дейност и вече при нас може да се изучават, както основните, така и по-редки езици като японски, китайски, хинди, арабски, персийски, холандски, шведски, норвежки, датски, португалски, румънски, гръцки, турски, унгарски, словашки, чешки, сръбски, руски, полски, албански езици.
 
Мисията ни е да формираме личности с богата езикова култура, активна гражданска позиция, способни за ефективна реализация. 
 
Обучението се извършва от опитни преподаватели-филолози с индивидуален подход към всеки курсист и всичко това на достъпни цени. Те осигуряват качествена езикова подготовка според държавните образователни изисквания, чрез утвърждаване на европейските измерения в чуждоезиковото обучение, в духа и традициите на досегашното развитие на центъра. 
 
А заради COVID-19, езиков център "Galaxy" ви предлага индивидуално online обучение!